joi, 28 iunie 2012

Viata-i dulce chiar de-i grea

    Cea mai noua melodie a trupei Autentic, ,,Viata-i dulce chiar de-i grea" acum se poate bucura si de un videoclip. Filmarile au fost realizate pe data de 21 iunie, la pensiunea Caprioara-Talea. La filmari a participat si ansamblul Calabreaza, acesta fiind prezent la inceputul si sfarsitul videoclipului. Catalin si Denis continua sa-si surprinda fanii cu materiale exceptionale, farmecul autenticitatii regasindu-l si in acest clip.
  Un foarte bun prieten al trupei, Laurentiu Pintoi, a fost alaturi de ei pe toata durata filmarilor. Mai jos puteti citi aprecierea acestuia cu privire la munca din spatele videoclipului.
,,Mi-a facut placere si o onoare pentru mine sa particip la filmarile noului videoclip. Din punctul meu de vedere, clipul va avea un real succes luand in calcul faptul ca peisajele din clip sunt extraordinare, acesta fiind realizat pe Valea Prahovei in localitatea Talea, la Pensiunea Caprioara. Baietii s-au bucurat si de sprijinul trupei de dans Calabreaza. Despre filmari, pot spune ca totul a decurs perfect. Desi era foarte cald, regizorul a stiut cum sa filmeze astfel incat sa nu fie nicio problema. S-au filmat multe secvente, in diverse cadre, Denis si Catalin fiind buni elevi si foarte ascultatori pe toata perioada filmarilor. Ca poveste de culise, Denis e foarte meticulos, tot timpul dorind ca totul sa fie perfect, machiajul sa fie cum trebuie, lumina sa cada perfect, hainele sa fie impecabile. Problema era ca a schimbat mai multe randuri de haine, dar per total a fost totul perfect."
 In pagina Galerie foto gasiti o serie de poze facute in timpul filmarilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trupa Autentic © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates